Incepe Campionatul de Pub Games! octombrie 2, 2019

Sports Events demareaza astazi, 1 octombrie cel mai interesant campionat dedicat companiilor din Bucuresti.
Campionatul Corporate de Pub Games Sports Events aliniaza la start 8 echipe distribuite in doua grupe A si B prin tragere la sorti. Formatul de joc este alcatuit din Faza Grupelor, Semifinale si Finale. Dupa terminarea meciurilor din grupe jucate dupa sistemul „fiecare cu fiecare” primele doua echipe clasate in fiecare grupa vor disputa incrucisat seminalele, urmand ca invingatoarele sa joace Finala Mare, iar invinsele Finala Mica. Echipele clasate in grupe pe pozitiile 3 si 4 vor disputa meciurile pentru definitivarea clasamentului final al editiei de toamna 2019.
Echipele care concureaza in acest sunt constituite din cadrul celor mai prestigioase companii din piata de business a Bucurestiului.
In Grupa A se vor duela echipele: NTT Data, Wipro Romania, Adobe Romania si Microsoft Romania.
In Grupa B se vor intalni in cadrul etapelor, echipele: UPC Romania, Skin Media, Rentrop & Straton si HP Inc Romania.
Locatia de desfasurare a campionatului Sports Events pentru editia de toamna va fi club IDM, in fiecare marti incepand cu ora 19:30.
Biliardul, darts-ul si bowlingul vor fi jocurile de pub la care echipele isi vor arata maestria in manuirea tacului, sagetilor de darts si bilelor de bowling.
Seara de astazi debuteaza cu prima etapa din Campionatul Corporate de Biliard Sports Events, echipele activand in 4 meciuri, ocupantele locurilor 1 si 3 la editia precenta Adobe Romania si UPC Romania ii vor intalni in ordine pe Microsoft Romania ocupanta locului 2 in primavara – vara 2019 si Skin Media, NTT Data isi incruciseaza tacurile cu Wipro Romania, iar Rentrop&Straton se vor duela cu HP Inc Romania.