Finala Mare plina de suspans in Campionatul Corporate de Biliard Sports Events mai 27, 2024

Joi, 23 mai s-au desfasurat Semifinalele, Finalele (Finala mare si Finala Mica) si Meciurile de Clasament din cadrul Campionatului Corporate de Biliard Sports Events, editia de primavara – vara 2024.

Cele doua meciuri de clasament s-au dat intre echipele surori din cadrul celor doua corporatie SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE si SAP ROMANIA.

Primul meci de clasament i-a avut ca oponenti pe SG GSC 2 vs. SG GSC 1, un meci relaxat ca si scorul final de 3-0 pentru primii mentionati, ambele echipe ocupand locurile 7 si 8 in clasamentul general al editiei.

Al doilea meci de clasament le-a adus fata in fata pe SAP ROMANIA 2 vs. SAP ROMANIA 1, la fel de relexat ca si primul meci de clasament, scor final 3-2 pentru ultimii mentionati si locurile 5 si 6 in clasamentul general al editiei.

La mesele 1 si 2 respectiv mesele 3 si 4 s-au desfasurat cele doua Semifinale care le-au avut in prim plan pe echipele SKIN MEDIA vs. WIPRO ROMANIA (SEMIFINALA 1) si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE vs. MERCEDES BENZ ROMANIA (SEMIFINALA 2).

Ambele semifinale au avut scorul tras la indigo, astfel ca echipele WIPRO ROMANIA si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE ies invingatoare cu scorul de 3-1, propulsandu-le in FINALA MARE, in timp ce echipele invinse SKIN MEDIA si MERCEDES BENZ ROMANIA s-au duelat in FINALA MICA pentru locul 3 de pe podiul editiei.

FINALA MICA dintre echipele SKIN MEDIA si MERCEDES BENZ ROMANIA au aliniat la start in ordine pe jucatorii Radu Stan, Razvan Molnar si Alexandru Popescu respectiv Andrei Popescu, Cristian Urucu, Razvan Bedreaga, Radu Catrinescu si Andrei Gabrea. Dupa disputarea tuturor meciurilor individuale, scorul general pe echipe inclina balanta in favoarea baietilor de la MERCEDES BENZ ROMANIA, scorul final marcat in raportul de joc de 3-1 ii claseaza pe locul 3 pe podium.

FINALA MARE dintre echipele castigatoare din Semifinale, WIPRO ROMANIA si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE a fost aprig disputata intre jucatorii Totu Florian, Ionut Jerpelitu, Georghita Neagu de la WIPRO si Daniel Dima, Liviu Nita, Doru Pantea de la HPE. Scorul general pe echipe dupa jucarea primelor 4 meciuri individuale a fost 2-2, astfel ca meciul 5 individual a fost si cel decisiv, iar oponentii acestuia au fost delegati la joc de echipe (Ionut Jerpelitu – WIPRO vs. Liviu Nita – HPE) sa se dueleze si sa aduca punctul castigator care sa ii claseze pe locul 1. Dupa emotiile traite la maxim de ambele echipe, Liviu Nita (HPE) reuseste sa castige in fata adversarului de la WIPRO – Ionut Jerpelitu, scor general pe echipe 3-2 in favoarea echipei HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si Campiona editiei de primavara – vara 2024.

Jucatorul echipei HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, Doru Pantea i-a fost decernat trofeul de „Jucatorul Campionatului” in cadrul festivitatii de premiere.

          Seara s-a incheiat cu festivitatea de premiere, astfel ca podium editiei de primavara – vara 2024 si implicit clasamentul general pe echipe s-a conturat astfel:

LOCUL I HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

LOCUL II WIPRO ROMANIA

LOCUL III MERCEDES BENZ ROMANIA

LOCUL IV SKIN MEDIA

LOCUL V SAP ROMANIA 1

LOCUL VI SAP ROMANIA 2

LOCUL VII SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE 2

LOCUL VIII SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE 1