Start reusit in Etapa 1 a Campionatului Corporate de Biliard Sports Events octombrie 7, 2023

Joi, 5 octombrie s-a dat startul primei etape din Campionatul Corporate de Biliard Sports Events, editia de toamna 2023.

In urma tragerilor la sorti cele opt echipe din corporatii de prestigiu ale pietei de business din Bucuresti au fost repartizate in doua grupe ce vor juca in sistem de fiecare cu fiecare in cele doua grupe, urmand ca primele doua echipe clasate in grupele A si B sa dispute incrucisat semifinalele Campionatului, iar locurile 3 si 4 din ambele grupe sa joace meciurile de clasament.

Grupa A are in componenta echipele urmatoarelor companii: UNIQA ASIGURARI 2, SAP ROMANIA 1,WIPRO ROMANIA si SKIN MEDIA.

In Grupa B vor activa companiile: MERCEDES BENZ ROMANIA, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, SAP ROMANIA 2 si UNIQA ASIGURARI 1.

Seara a debutat cu partea administrativa, jucatorii tuturor celor 8 echipe si-au luat locul la mesele de billiard alocate pentru disputarea meciurilor etapei 1.

Primul duel al serii le-a adus fata in fata pe echipa UNIQA ASIGURARI 2 (nou intrata in sistemul Sports Events) si SAP ROMANIA 1. UNIQA ASIGURARI 2 au inceput timid competitia, astfel ca echipa de billiard de la SAP ROMANIA 1 mai vechi si mai experimentati in joc ies invingatori cu scorul de 4-1. Prezenti la cele patru meciuri individuale au fost din partea UNIQA ASIGURARI 1 – Bogdan Diaconu, Loredana Saulea, Razvan Neagu si Anca Moruzi, iar de partea cealalta, jucatorii SAP ROMANIA 1 – Ionel Stanciu, Ionela Acsinte si Andreea Patru.

 A doua intalnirea din etapa a opus echipele WIPRO ROMANIA si SKIN MEDIA, doua echipe veteran in participarea la editiile Campionatului Corporate de Biliard Sports Events. Scorul a fost strans, astfel ca baietii Ionut Jerpelitu, Gheorghita Neagu, Cosmin Gulie si Ciprian Tepu de la WIPRO ROMANIA ies victoriosi cu scorul final de 4-1 in fata adversarilor Razvan Molnar, Marian Radu si Radu Stan de la SKIN MEDIA.

Cea de-a treia intalnire a serii a propus disputa intre SAP ROMANIA 2 si UNIQA ASIGURARI 1. Formatia formata din Victor Toma, Alexandru Butuc si Adrian Bogdan ii determina pe Florin Marinica, Vlad Mihaila, Adrian Mirlogeanu, Elena Usurelu is Raluca Iacob de la SAP ROMANIA 2 sa se recunoasca invinsi cu scorul general de 5-0 in favoarea primilor mentionati.

Ultima reprezentatie a etapei 1 si implicit a serii a fost data de doua echipe ce se anunta puternice inca de la primele meciuri, MERCEDES BENZ ROMANIA si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE. Lupta pentru castigarea etapei 1 s-a dat pana in ultimul meci individual de billiard, de altfel decisiv, baietii de la MERCEDES BENZ ROMANIA (Andrei Popescu, Cristian Urucu, Radu Catrinescu, Mihai Andrei) reusind victoria cu scorul final de 3-2 in fata baietilor de HEWLETT PACKARD ENTERPRISE (Daniel Dima, Doru Pantea, Mihai Baiatu si Liviu Nita).