Final fericit la Campionatul de Darts! noiembrie 29, 2018

Aseara la Club IDM s-au desfasurat finalele Campionatului Corporate de Darts Sports Events.
Asa cum ne-am obisnuit, in ultima zi programata pentru competitie avem ocazia sa privim mai multe meciuri decat intr-o seara obisnuita.
In prima parte a serii am asistat la ultimele meciuri ale echipelor clasate pe ultimele 4 locuri. Prima partida a fost intre HP INC ROMANIA si WIPRO ROMANIA, insa de victorie s-a bucurat o singura echipa. HP INC ROMANIA a invins-o pe WIPRO ROMANIA cu 3 – 2. Al doilea meci s-a dat intre UPC ROMANIA si NTT DATA, scorul final de 5 – 0 fiind favorabil pentru UPC ROMANIA.
Tot in prima parte a serii s-au jucat si semifinalele. Prima partida s-a dat intre SKIN MEDIA si SAP ROMANIA, insa invingatori au iesit SKIN MEDIA cu 3 – 0. Semifinala 2 a fost intre GOTHAER ASIGURARI si ADOBE ROMANIA. Dupa mari emotii, ADOBE ROMANIA ii invinge pe asiguratori cu 3 – 1, astfel califcandu-se in FINALA MARE.
In cea de-a doua parte a serii am vazut meciurile din FINALELE CAMPIONATULUI. ADOBE ROMANIA, reuseste performanta si o invinge pe SKIN MEDIA cu 3 – 0 si termina campionatul in acest sezon pe locul 1. Locul 2 in clasament este ocupat de SKIN MEDIA, iar locul 3 este obtinut de GOTHAER SIGURARI dupa victoria in fata celor de la SAP ROMANIA cu 3 – 2.
In momentul decernarii premiilor, am avut placerea sa asistam si la oferirea premiului special din aceasta editie. Trofeul „CEL MAI BUN JUCATOR” i-a revenit domnului ALEX DAMIAN de la GOTHAER ASIGURARI.
In speranta ca v-ati simtit bine, va asteptam in editia de primavara cu forte proaspete si mult optimism. Pana atunci, va dorim succes la antrenamente!