Multe zambete in etapa 1 a Campionatului Corporate de Darts Sports Events octombrie 13, 2023

Aseara, a demarat etapa 1 a Campionatului Corporate de Darts Sports Events, editia de toamna 2023 cu buna dispozitie si mult umor.

Corporatiile aliniate la start au fost in prealabil repartizate prin tragere la sorti in fata reprezentantilor echipelor participante in doua Grupe.

Sortii au decis configurstia celor doua grupe, astfel:

Grupa A: UNIQA ASIGURARI 2, SAP ROMANIA 1, WIPRO ROMANIA, SKIN MEDIA.

Grupa B: MERCEDES BENZ ROMANIA, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, SAP ROMANIA 2 si UNIQA ASIGURARI 1.

Seara a debutat cu 4 intalniri programate dupa cum urmeaza:

La tinta 1 echipele UNIQA ASIGURARI 2 vs. SAP ROMANIA 1 au evoluat in ordine cu jucatorii de darts Bogdan Diaconu, Bogdan Chiriac si Anca Moruzi respectiv adversarii Patrick Raileanu, Alexandru Ispas si Marius Ciuperca. Scorul final al celor 5 meciuri a fost de 3-2 in favoarea echipei SAP ROMANIA 1.

La tinta 2, WIPRO ROMANIA vs. SKIN MEDIA a avut acelasi deznodamant ca si al colegilor de grupa, scor final 3-2 pentru baietii de la ultima echipa mentionata. Echipele au aliniat la start in meciurile individuale pe Dragos Radu, Cristian Curpan, Georghita Neagu (Wipro Romania) iar adversarii de la Skin Media pe Razvan Molnar, Vlad Dumitru, Marian Radu si Calin Mugurel.

In Grupa B, disputa dintre echipele MERCEDES BENZ ROMANIA (Daniel Gaina, Andreea Militaru, Omar Chanaa) si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE (Raluca Manole,Marius Cozaris, Doru Pantea), ii scoate victoriosi cu scorul de 3-2 pe primii mentionati.

Ultimul duel al grupei B s-a dat intre SAP ROMANIA 2 si UNIQA ASIGURARI 1.

Cele cinci meciuri individuale i-a adus in prim plan din partea SAP 2 pe jucatorii Daniel Negutu, Filip Ionita, Florin Marinica, iar din partea UNIQA ASIGURARI 1 jucatorii Alexandru Damian, Victor Toma, Stefan Ciobotaru si Adrian Bogdan. Ultimii mentionati castiga meciurile etapei cu scorul de 4-1 in fata baietilor de la SAP 2.