Debut exploziv in Faza a 2-a la Fotbal in Sala! 25 February 2020

In play-off-ul si play-out-ul Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events au fost consemnate aseara partide spectaculoase ce au adus multe goluri pe tabela de marcaj.

In play-off, Genpact continua seria buna din ultimele meciuri si obtine o victorie importanta in lupta pentru titlu, adjudecandu-si duelul cu Microsoft. Dupa un inceput cu contre taioase de ambele parti neconcretizate insa, cei de la Genpact au fost cei care au reusit sa deschida scorul, tot ei continuand presiunea la poarta adversa.

Cu toate acestea, Microsoft a reusit sa egaleze prin Marius Florea in urma unui corner si, mai mult decat atat a intrat in avantaj la pauza (scor 2-1) gratie reusitei superbe din lovitura libera a lui Daniel Mande.

In repriza a doua, Microsoft s-a aparat eroic incercand sa conserve rezultatul, insa s-a vazut egalata cu 5 minute inainte de final. Golul egalizator a fost ca o lovitura pentru acestia care au cazut psihic si fizic intrucat nu au avut nicio rezerva astfel ca finalul a apartinut in intregime celor de la Genpact care au mai punctat de 4 ori si au castigat partida cu scorul de 6-2.

In play-out, Radio Romania a aratat ca este o echipa valoroasa care poate invinge orice adversar daca isi strange piesele de baza, victima fiindu-i de aceasta data NTT Data pe care a invins-o cu 6-3 (2-1 la pauza) la capatul unui meci spectaculos in care s-a remarcat Adrian Savastita, autor a 3 goluri.