Meciuri incendiare in ultima etapa din faza 1 a Grupelor la Tenis de Masa Sports Events octombrie 6, 2023

Marți seară s-au disputat meciurile din Etapa 3 ale Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de toamna 2023 si ultima din Faza 1 a Grupelor.

In Grupa A cele doua meciuri programate i-a adus la masa de joc pe WIPRO ROMANIA si MICROSOFT ROMANIA 1, iar la masa alaturata UNIQA ASIGURARI si AUCHAN ROMANIA. Echipele MICROSOFT ROMANIA 1 si AUCHAN ROMANIA ies invingatoare cu scorurile finale de 5-0 si 3-2 in defavoarea echipelor WIPRO ROMANIA respectiv UNIQA ASIGURARI.

Grupa B si-a desemnat castigatorii meciurilor programate in Etapa 3 Faza 1, astfel ca APA NOVA VEOLIA invinge echipa HEWLETT PACKARD ENTERPRISE cu scorul de 4-1, iar meciurile etapei dintre formatiile ING BANK ROMANIA 1 si ACCENTURE ROMANIA ii socate victorii pe ultimii mentionati cu scorul final inregistrat pe raportul de joc de 3-2.

          Meciurile Grupei C a opus urmatoarele echipe: ING BANK ROMANIA 2 vs. MICROSOFT ROMANIA 2 si ALLIANZ SERVICES ROMANIA vs. ING HUBS ROMANIA 2. Jucatorii echipei ING BANK ROMANIA 2 au fost intr-o forma de zile mari castigand cele 4 meciuri de simplu si meciul de dublu cu scorul curat de 5-0 in detrimentul jucatorilor de la MICROSOFT ROMANIA 2, iar echipa ALLIANZ SERVICES ROMANIA profita de neprezentarea jucatorilor echipei ING HUBS ROMANIA 2 si isi aud in visterie cele 5 puncte.

          Grupa D a propus doua intalniri interesante intre formatiile de jucatorii, ING HUBS ROMANIA 1 vs. MERCEDES BENZ ROMANIA si DELL ROMANIA vs. OTP BANK ROMANIA.

Desi ING HUBS ROMANIA 1 este nou intrata in sistemul Campionatului Corporate de Tenis de Masa Sports Events, reusesc sa faca o figura frumoasa si de aceasta data castigand in fata adversarei MERCEDES BENZ ROMANIA cu scorul final 5-0 inregistrat pe raportul de joc.

            In meciul al doilea al grupei D, DELL ROMANIA se recunoaste invinsa cu scorul de 3-2 in fata adversarilor de la OTP BANK ROMANIA.

          Dupa finalizarea tuturor meciurilor din cele 3 etape ale Fazei 1 a Grupelor s-au definitivat si echipele care vor evolua in Grupele ELITE si FINEST din Faza a 2-a a Campionatului Corporate de Tenis de Masa Sports Events, editia de toamna 2023. Primele doua echipe clasate in cele patru grupe vor merge in Grupa ELITE, iar urmatoarele doua echipe clasate pe locurile 3 si 4 vor constitui Grupa FINEST.

          In GRUPA ELITE isi vor incepe evolutia echipele: MICROSOFT ROMANIA 1, AUCHAN ROMANIA, APA NOVA VEOLIA, ACCENTURE ROMANIA, ING BANK ROMANIA 2, MICROSOFT ROMANIA 2, ING HUBS ROMANIA 1 si OTP BANK ROMANIA.           In GRUPA FINEST se vor duela pe parcursul a sapte etape urmatoarele formatii de joc: UNIQA ASIGURARI, WIPRO ROMANIA, ING BANK ROMANIA 1, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, ALLIANZ SERVICES ROMANIA, ING HUBS ROMANIA 2, DELL ROMANIA si MERCEDES BENZ ROMANIA.