Echipele IBM ROMANIA in fruntea podium-urilor grupelor ELITE si FINEST la Tenis de Masa Sports Events iunie 3, 2024

In seara zilei de vineri, 31 mai s-au disputat meciurile Etapei 7 Faza 2 din cadrul Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de primavara – vara 2024.

In grupa ELITE cele patru intalniri ale etapei au fost atent urmarite de asistenta prezenta la locatie de desfasurare deoarece acestea definitivau podium-ul editiei.

Meciurile disputate intre APA NOVA VEOLIA si IBM ROMANIA 1 au schimbat pozitia in clasament, scorul final de 3-2  inregistrat in raportul de joc fiind adjudecat de ultimii mentionati. Dupa finalizarea tuturor meciurilor de simplu si cel de dublu, IBM ROMANIA 1 (Andrei Rizea, Marius Bordeianu, Marius Hodivoianu, Octavian Becleanu, Cosmin Dragomir si Alexandru Militaru) isi consolideaza locul 1 de pe podium, iar APA NOVA VEOLIA locul 3 pe podium-ul grupei ELITE.

Intalnirea dintre OTP BANK ROMANIA si DELL ROMANIA se incheie cu scorul de 5-0 in favoarea jucatorilor de la prima echipa mentionata.

Al treilea duel al serii a fost extem de disputat, echipele ACCENTURE ROMANIA si AUCHAN ROMANIA au oferit meciuri frumoasa audientei prezente in zona mesei de joc. Dupa disputarea celor patru meciuri de simplu si cel de dublu, scorul general de 3-2 ii urca pe locul 2 in grupa ELITE pe jucatorii Atilla Kis, Ayman Hashem, Ieremia Varga, Sorin Ursuleanu, Vlad Toader si Irina Cafarelli de la ACCENTURE ROMANIA, in timp ce baietii de la AUCHAN ROMANIA (Adrian Barau, Florin Nedelcu, Octav Avram, Tudor Dan Marionara, Oliviu Florea) se recunosc invinsi in aceasta disputa.

Ultima intalnire din grupa ELITE a avut loc intre echipele de jucatori ING HUBS ROMANIA vs. MICROSOFT ROMANIA 1, doua echipe cu o evolutie frumoasa pe parcursul desfasurarii editiei de primavara – vara 2024. Jucatorii echipei ING HUBS ROMANIA (Andrei Curelea, Andrei Pietricica, Marian Pascu, Alexandru Olteanu, Razvan Pantazescu, Adrian Nastase) ies invingatori cu scorul de 3-2 la general pe echipe in fata echipei MICROSFT ROMANIA 1 (Ioan Luca, Ionut Simion, Andrei Iordache, Bogdan Mihaila, Elena Nistor).

In Grupa FINEST, prima intalnire a aliniat la startul etapei pe IBM ROMANIA 2 si MICROSOFT ROMANIA 2 ocupantele de altfel in ordinea mentionarii ale locurilor 1 si 2 pe podium. Baietii de la IBM ROMANIA 2 (Vlad Balasa, Mihai Carstea, Vlad Enache, Octavian Chiriac, Radu Cadariu, Andrei Olarius, Petru Milosescu, Tudor Dinulescu) si-au consolidat locul 1 cu scorul de 4-1 in fata adversarilor Alex Necula, Stefan Boncu, George Tamplaru, Alice Bordeianu, Andrei Marcu si Norocel Balan de la MICROSOFT ROMANIA 2.

Cele trei meciuri din grupa FINEST au fost castigate cu scorul general de 5-0 de jucatorii echipelor SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE, ALLIANZ SERVICES ROMANIA si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE in fata oponentilor de la MERCEDES BENZ ROMANIA, WIPRO ROMANIA si MICROSFT ROMANIA 3.

          Seara s-a incheiat festiv in cadrul ceremoniei de premiere pentru cele doua grupe ELITE si FINEST.

Podium-urile editiei de primavara – vara 2024 pentru Campionatul Corporate de Tenis de Masa Sports Events au aratat dupa cum urmeaza:

          GRUPA ELITE:

                    LOCUL I: IBM ROMANIA 1

                    LOCUL II: ACCENTURE ROMANIA

                    LOCUL III: APA NOVA VEOLIA

          GRUPA FINEST:

                    LOCUL I: IBM ROMANIA 2

                    LOCUL II: MICROSFT ROMANIA 2

                    LOCUL III: ALLIANZ SERVICES ROMANIA

          In cadrul fiecarei grupe au fost acordate de organizator doua trofee speciale de „Jucatorul Campionatul” acestea revenindu-le jucatorilor ANDREI RIZEA – GRUPA ELITE

(IBM ROMANIA 1) si lui COSMIN POSIRCA – GRUPA FINEST (ALLIANZ SERVICES ROMANIA).