Dueluri aprige in Etapa 2 Faza 1 la Tenis de Masa Sports Events martie 26, 2024

Vineri seara, 22 martie s-au disputat meciurile din Etapa 2 Faza 1 a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de primavara – vara 2024.

In Grupa A, APA NOVA VEOLIA a intalnit OTP BANK ROMANIA. Pentru cele doua echipe disputa directa din aceasta etapa a fost o reala placere, astfel ca scorul marcat la sfarsitul cele 4 meciuri de simplu si cel de dublu a fost de 5-0 in favoarea baietilor de la APA NOVA VEOLIA. In a doua intalnire din grupa intre IBM ROMANIA 2 si MERCEDES BENZ ROMANIA, cele cinci pucte castigatoare le revin primilor mentionati, scor final 5-0.

In Grupa B, cele doua dueluri programate s-au dat intre ACCENTURE ROMANIA si ING HUBS ROMANIA respectiv ALLIANZ SERVICES ROMANIA si MICROSOFT ROMANIA 3.

Meciurile disputate intre ACCENTURE si ING HUBS au dus la scorul final strans de 3-2 in favoarea primilor. Primul meci de simplu i-a avut in prim plan pe jucatorii de nivel 1 (Atilla Kis – Accenture si Andrei Curelea – Ing Hubs) ai celor doua echipe care au captat atentia si au beneficiat de o audienta remarcabila pe tot parcursul desfasurarii meciului.

Jucatorii echipei ALLIANZ SERVICES ROMANIA au demonstrat in fata oponentilor de la MICROSOFT ROMANIA 3 ca au fost mai buni in aceasta etapa, scorul final inregistrat pe raportul de joc fiind de 5-0.

In Grupa C evolutiile celor doua echipe invingatoare la puncte, MICROSOFT ROMANIA 1 si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE au fost transate cu scorurile de 4-1 respectiv 5-0 in fata adversarilor de la echipele DELL ROMANIA si SG GSC.

In Grupa D, etapa disputata intre IBM ROMANIA 1 si MICROSOFT ROMANIA 2 ii declara castigatori cu scorul de 5-0 pe IBM 1, si ii fac pe acestia sa devina o adversara puternica pentru toate echipele participante la aceasta editie de Campionat. Ultima reprezentatie a etapei este adjudecata de baietii de la AUCHAN ROMANIA cu 5-0 in fata jucatorilor de la WIPRO ROMANIA.