Rezultate interesante in Etapa 5 Faza 2 la Tenis de Masa Sports Events noiembrie 20, 2023

Marți seară s-au disputat meciurile din Etapa 5 Faza 2 din cadrul Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de toamna 2023.

In grupa ELITE s-au jucat patru intalniri desfasurate umar la umar intre adversari pe tot parcursul disputarii tuturor meciurilor.

Prima intalnire a opus doua echipe cu un parcurs meritoriu, MICROSOFT ROMANIA 1 vs. ACCENTURE ROMANIA. Baietii de la ACCENTURE ROMANIA au dominat primele 3 meciuri (doua de simplu si unul de dublu), iar ultimele doua meciuri de simplu revin ca si victorii la puncta baietilor de la MICROSOFT 1, scor final inregistrat pe raportul de joc al etapei 3-2 pentru ACCENTURE ROMANIA.

A doua intalnire din grupa ii aduce fata in fata la masa de joc pe AUCHAN ROMANIA si ING BANK ROMANIA 2. Rezultatele celor patru meciuri de simplu si cel de dublu ii scoate invingatori la puncte cu scorul general de 3-2 pe jucatorii echipei ING BANK ROMANIA 2.

In a treia intalnire a etapei si-au incrucisat paletele la joc echipele MICROSFT ROMANIA 2 si OTP BANK ROMANIA. Trei puncte din cinci ajung in visteria baietilor de la OTP BANK ROMANIA si doar 2 puncte sunt castigate de MICROSOFT ROMANIA 2. Dupa finalizarea celor 4 meciuri de simplu si cel de dublu, jucatorii echipei OTP BANK ROMANIA ies invingatori cu scorul general de 3-2 in fata adversarilor de la MICROSOFT ROMANIA 2.

Ultima intalnire din grupa ELITE le-a provocat la duel pe echipele APA NOVA VEOLIA si ING HUBS ROMANIA 1. Mai experimentatii APA NOVA VEOLIA castiga cele 5 meciuri (4 de simplu si 1 dublu) cu scorul curat de 5-0 in fata baietilor de la ING HUBS ROMANIA 1.

Grupa FINEST a propus pentru aceasta etapa patru intalniri dupa cum urmeaza:

Intalnirea 1 s-a dat intre echipele de jucatori ai companiilor UNIQA ASIGURARI si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE. Scorul final de 4-1 al intalnirii inclina balanta in favoarea echipei UNIQA ASIGURARI, jucatorii de la HEWLETT PACKARD ENTERPRISE recunoscandu-se invinsi de aceasta data.

Intalnirea a doua din grupa s-a dat intre WIPRO ROMANIA si ALLIANZ SERVICES ROMANIA, ultimii mentionati castigand cu scorul general 3-2 in detrimentul baietilor de HEWLETT PACKARD ENTERPRISE.

Intalnirea dintre echipele de jucatori ING BANK ROMANIA 1 si DELL ROMANIA se incheie cu scorul de 4-1 in favoarea primilor mentionati.

In cea de-a patra intalnire si ultima din grupa FINEST, MERCEDES BENZ ROMANIA profita de neprezentarea echipei ING HUBS ROMANIA 2 si isi adjudeca punctele, scor final inregistrat in raportul de joc al etapei fiind de 5-0.