Start excelent in Campionatul Corporate de Tenis  Sports Events octombrie 11, 2023

In weekendul 7 – 8 octombrie s-a dat startul primelor doua etape din Faza Grupelor pentru editia de toamna a Campionatului Corporate de Tenis Sports Events.

Formatul editiei propus de organizator este de doua grupe White si Green, componenta acestora fiind stabilita prin tragerea la sorti efectuata inainte de startul Campionatului, in prezenta reprezentantilor companiilor participante.

In Grupa White activeaza echipele APA NOVA VEOLIA, SAP ROMANIA, ALLIANZ SERVICES ROMANIA si TELEKOM ROMANIA.

In Grupa Green se vor duela echipele SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE, WIPRO ROMANIA, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si MERCEDES BENZ ROMANIA.

Intalnirile de sambata  au fost programate incepand cu ora 16:00 la locatia de desfasurare devenita traditie, Tennis Club Galaxy.

Prima intalnire i-a adus fata in fata pe jucatorii echipelor ALLIANZ SERVICES ROMANIA si TELEKOM ROMANIA. Echipa mixta de la ALLIANZ au pornit in forta etapa 1, astfel ca Mihai Bajan, Cristian Manasturean si Oana Ciotlausi aduna punctele castigatoare in visterie, scor final 3-0 in defavoarea jucatorilor de la TELEKOM, Stefan Iordache, Andreea Niculae si Florin Pocora.  

Deznodamantul celei de-a doua intalniri dintre echipele SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE si WIPRO ROMANIA pare trasa la indigo, scorul final de 3-0 ii scoate invingatori pe Alexandru Cotarlici, Skander Latrech si Silviu Anghel (SG GSC) in detrimentul echipei aliniate la startul etapei 1, Adrian Mirica, Nicoleta Bolocan si Vlad Oprina (WIPRO).

Cea de a treia intalnire i-a provocat la duel pe HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si MERCEDES BENZ ROMANIA. Scorul final de 2 – 1 ii scoate victoriosi pe HEWLETT PACKARD ENTERPRISE in fata adversarilor de la MERCEDES BENZ ROMANIA. Formatiile care au disputat cele doua meciuri de simplu si meciul de dublu au fost in ordine: Claudiu Baluta, Vlad Staicu si perechea Catalina Matanie – Andrassy Ekaterina din partea HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, iar din partea companiei MERCEDES BENZ ROMANIA: Claudiu Arion, Petru Iordache si perechea formata din Claudiu Arion – Sorin Last.

A patra intalnire este castigata de APA NOVA VEOLIA cu scorul de 3-0 in fata adversarilor de la SAP ROMANIA.

Ziua de Duminica, 8 octombrie a fost rezervata pentru disputarea etapei cu numarul 2 din cadrul Campionatului Corporate de Tenis Sports Events.

Grupa White a avut programate doua intalniri dupa cum urmeaza: APA NOVA VEOLIA vs. ALLIANZ SERVICES ROMANIA si SAP ROMANIA vs. TELEKOM ROMANIA. Prima intalnire este castigata la meciuri cu scorul final de 2-1 de APA NOVA VEOLIA in defavoarea ALLIANZ SERVICES ROMANIA, iar a doua intalnire programata inclina balanta in favoarea echipei TELEKOM ROMANIA cu scorul final de 3-0.

In Grupa Green cele doua intalniri a opus echipele SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE vs. HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si WIPRO ROMANIA vs. MERCEDES BENZ ROMANIA.

Echipele HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si MERCEDES BENZ ROMANIA ies victorioase in cele doua intalniri programate cu scorurile de 2-1 respectiv 3-0 in fata oponentilor SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE respectiv WIPRO ROMANIA.