Campionatul Corporate de Tenis Sports Events si-a desemnat castigatorii noiembrie 13, 2023

In weekendul 11 – 12 noiembrie s-au desfasurat Semifinalele si Finalele (Finala Mare si Finala Mica) Campionatului Corporate de Tenis Sports Events, editia de toamna 2023.

Pentru Semifinalele de sambata (11 noiembrie) au raspuns prezent cele 4 echipe corporatiste calificate in aceasta faza, APA NOVA VEOLIA si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE calificate direct din pozitia 1 in grupele White si Green urmate de MERCEDES BENZ ROMANIA si SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE calificate in urma disputarii sferturilor de Finala.

Imperecherea pentru Semifinale i-a provocat la duel in Semifinala 1 pe APA NOVA VEOLIA vs. MERCEDES BENZ ROMANIA, iar in Semifinala 2 pe HEWLETT PACKARD ENTERPRISE vs. SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE.

SEMIFINALA 1 a opus asa cum am mentionat APA NOVA VEOLIA vs. MERCEDES BENZ ROMANIA, un duel de luat in calcul pentru editiile ce vor urma intrucat cele doua meciuri de simplu disputate in ordine intre Ciprian Crihana vs. Rares Serban si Marin Andrei vs. Claudiu Arion au aratat prin rezultate ca lupta a fost umar la umar. In setul 1, Rares Serban (MERCEDES BENZ) castiga cu 6-1, in setul 2 revine Ciprian Crihana si castiga cu 6-4, iar maxi tie break-ul de 10-4 este adjudecat de Crihana care aduce si punctul castigator echipei APA NOVA VEOLIA.

Meciul 2 de simplu are aceeasi soarta ca si primul, Marin Andrei (APA NOVA VEOLIA) si Claudiu Arion (MERCEDES BENZ ROMANIA) jocul dintre cei doi a aratat ca primul set este pierdut de Marin cu 4-6 in favoarea lui Claudiu, setul doi ii revine primului mentionat cu 6-0, iar maxi tie break-ul 10-7 aduce al doilea punct castigator tot echipei APA NOVA VEOLIA.

Meciul de dublu a opus perechile formate din Petrus Mitu – Cristian Ionescu (APA NOVA VEOLIA) si Rares Serban – Petru Iordache (MERCEDES BENZ ROMANIA), scorul final de 1-0 revenindu-le baietilor de la MERCEDES castigand la seturi cu 6-3 si 6-4 in fata baietilor de la APA NOVA VEOLIA. Scorul final de 2-1 la meciuri in Semifinala 1 ii califica pe jucatorii din echipa APA NOVA VEOLIA in Finala Mare, iar pe jucatorii echipei MERCEDES BENZ ROMANIA in Finala Mica.

SEMIFINALA 2 i-a avut in prim plan pe jucatorii HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE. Soarta face ca primele doua meciuri de simplu sa se incheie la egalitate 1-1, vedete fiindu-le in meciul 1 de simplu Claudiu Baluta (HPE) vs. Skander Latrech (SG GSC), primul mentionat catiga la seturi cu 6-4 si 6-3, scor 1-0 in defavoarea lui jucatorului de SG GSC, iar meciul 2 de simplu i-a convocat la joc pe Vlad Staicu (HPE) si Dorin Anghel (SG GSC), ultimul mentionat aducand punctul castigator castigan cele doua seturi cu 6-4 si 6-0 in fata lui Vlad (HPE).

Decisivul s-a dat in meciul de dublu, perechea Catalina Matanie – Claudiu Baluta (HPE) o invinge la seturi cu 6-0 si 6-2 pe perechea formata din Silviu Iliescu – Skander Latrech (SG GSC), astfel ca echipa HEWLETT PACKARD ENTERPRISE isi asigura calificarea in Finala Mare cu scorul general de 2-1, iar echipa SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE in Finala Mica.

Ziua de duminica (12 noiembrie) a fost rezervata disputarii celor doua Finale ( Finala Mare si Finala Mica). Ambele finale au inceput la ora stabilita de organizator si le-a provocat pe terenul de joc pe invingatoarele din Semifinale APA NOVA VEOLIA vs. HEWLETT PACKARD ENTERPRISE in FINALA MARE si pe invinsele din Semifinale MERCEDES BENZ ROMANIA vs. SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE in FINALA MICA.

FINALA MARE disputata intre APA NOVA VEOLIA vs. HEWLETT PACKARD ENTERPRISE este castigata cu scorul final de 3-0 de primii mentionati, jucatorii aliniati pe terenul de joc in ordine au fost Ciprian Crihana  care castiga la seturi cu 6-1, 6-1 lupta cu Vlad Staicu in meciul 1 de simplu, Marin Andrei o invinge pe jucatoarea Claudia Dinica cu 6-0, 6-0 la seturi in meciul 2 de simplu, iar meciul de dublu le-a provocat la joc pe perechile formate din Petrus Mitu – Marin Andrei si Ekaterina Andrassy – Daniel Dima, prima pereche mentionata aduce punctul castigator cu scorul de 6-0, 6-0 la seturi.

FINALA MICA a convocat la joc doua echipe fair-play cu pofta mare de joc, MERCEDES BENZ ROMANIA si SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE.

Primele doua meciuri de simplu au fost castigate de Rares Serban si Claudiu Arion de la MERCEDES BENZ ROMANIA cu 6-4, 6-3 respectiv 6-4, 6-0 la seturi in fata jucatorilor Alexandru Cotarlici, Dorin Anghel de la SG GSC. Meciul de dublu aduce punctul de onoare perechii formate din Silviu Iliescu – Alexandru Cotarlici (SG GSC)  in fata perechii formate din Sorin Last – Bogdan Tiroiu (MERCEDES BENZ), scorul final general inregistrat in raporul de joc este de 2-1 in favoarea echipei MERCEDE BENZ ROMANIA, de altfel si ocupanta locul 3 pe podium-ul Campionatului Corporate de Tenis Sports Events.

Dupa incheierea celor doua Finale organizatorul a pregatit si festivitatea de premiere pentru podium-ul Campionatului Corporate de Tenis Sports Events, editia de toamna 2023 care a aratat dupa cum urmeaza:

LOCUL I: APA NOVA VEOLIA

LOCUL II: HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

LOCUL III: MERCEDES BENZ ROMANIA

LOCUL IV: SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE

Sports Events a mai acordat si un premiu special devenit o traditie in Campionatul Corporate de Tenis cel de „Jucatorul Campionatului” acesta revenindu-i lui Alexandru Cotarlici de la SG GSC.